Універсальні гастроємності з нержавіючої сталі

Довговічність, естетика і функціональність – ось три найважливіших характеристики ідеальних гастрономічних ємностей і посуду. Гастроємності з нержавіючої сталі відрізняються високою міцністю і довговічністю. Вони проявляють підвищену стійкість до механічних пошкоджень, подряпин і корозії.

На офіційному сайті компанії Форвард® можна більш детально ознайомитися з великим асортиментом професійного посуду та інвентарю для громадського харчування, а також скористатися привабливою пропозицією – придбати гастроємності для шаурми.

Гастроємність являє собою посуд зручної форми з кришкою або без. Гастроємність призначена для приготування і зберігання продуктів, а також для викладки і презентації готових страв.

GASTROMIX - м'ясорубки, гастроємності 

Нержавіюча сталь найчастіше зустрічається на кухнях барів, ресторанів і кафе. Цей самий універсальний матеріал, який використовується в гастрономії по всьому світу, відрізняється низькими вимогами до догляду, хорошою міцністю і гідним зовнішнім виглядом.

Переваги нержавіючої сталі в гастрономії

Властивості нержавіючої сталі безцінні з точки зору гастрономії. У кожному закладі діють суворі правила забезпечення безпеки та гігієни харчових продуктів і приготування страв, що пред'являються до власників гастрономічних закладів.

До найбільших переваг гастроємностей з нержавійки можна віднести те, що вона повністю безпечна для здоров'я, оскільки не виділяє ніяких речовин і її дуже легко утримувати в чистоті.

Кухня гастрономічного закладу – це унікальне місце, безсумнівно, б'ється серце будь-якого кулінарного бізнесу. Половиною успіху вважається організація роботи і надійність кухонного обладнання.

Деякі гастроємності з нержавійки мають прозорі кришки, що дозволяє елегантно представити продукцію. Залежно від потреб вибрані моделі ємностей мають спеціальні охолоджуючі вставки, завдяки яким можна демонструвати продукти або страви, що вимагають зниженої температури зберігання.

Проста конструкція і безліч областей застосування - так можна коротко уявити переваги ємностей з нержавіючої сталі:

·        зручне зберігання продуктів, напівфабрикатів, страв;

·        ємності дозволяють підтримувати температуру готових страв.

Нержавіюча сталь також відмінно витримує заморожування до - 40o C, тому можна відмовитися від заморожування продуктів пакетах.

Купити гастроємності з нержавійки, полікарбоната. Ціна вигідна -  Restormarket 

Діючі в гастрономії обмежувальні правила контакту з харчовими продуктами також є аргументом на користь вибору нержавіючої сталі.

Дата: Среда, 01 Декабря 2021

САМОЕ ПОПУЛЯРНОЕ на Дрели.Орг:

Дальномеры лазерные   Нивелиры лазерные   Наборы инструментов для дома   Сварочные аппараты   Компрессоры воздушные